Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Van egy 11 éves németjuhász kutyusom. A hátsó lábait nagyon fájlalja, húzza,nehezen áll fel az estek többségében.Szinte csak a jobb oldalán hajlandó feküdni annyira fájnak mar az ízületei. De amúgy életvidám kutya,játszik a pajtásával,szalad a maga tempojában ugatni,csak már hamar el farád szegény.
Esetleg tudna nekünk olyan vitamin készítményt vagy egyebet ajánlani amivel könnyebbé tudnánk tenni az öreg napjait könnyebben esetlegesen fajdalom mentesen mozogjon ?
Válaszát előre is köszönöm !

2018.06.08

Állatorvos

Vigye őt állatorvoshoz és beszéljék meg, hogy milyen kezelést ajánl. Ki kell deríteni, hogy inkább ortopédiai vagy neurológiai a probléma. Sokféle készítmény létezik, amivel segíteni lehet, ha van pontos diagnózis. Például: nem szteroid vagy szteroid gyulladáscsökkentők alkalmazása, porctáplálók (Caniviton Forte, Glycoflex, Synoquin), Karsivan, Milgamma N, halolaj kapszula.

Vissza a kérdésekhez