Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Van egy fiú törpehörcsögöm . Kb. 1 éves lehet.A hasán a nemi szervtől kb.1 cm-re, a hasa közepén (valószinűleg a bűzmirigye lehet, olvasataim alapján) 3 hónapja figyelem.Eleinte egy kis pirosas lyuk volt aztán mostanra sárgás és kemény seb van.Nem engedi hogy megnézzem rendesen.Mintha kifakadt volna neki valami gyulladás.Ezek után arra gondoltam hogy esetleg kifakadt neki a bűzmirigye és rászáradt neki vagy nem tudom.Nem szoktam sokszor kézbe venni, nem szereti.
Nem folyásolja be az életvitelét.Eszik rendesen, jó húsban is van, játszik, mászkál.Láthatóan semmi hatással nincs rá, de én mégis aggódom.Mit gondol?Megpróbáljam megmosni kamillás teával vagy inkább vigyem orvoshoz?Lehet felelőtlenség volt ilyen sokáig várni…
Válaszát előre is köszönöm.

2013.09.04

Állatorvos
A legjobb az lenne, ha orvoshoz vinné az állatot, mert sokkal könnyebb úgy felelős véleményt mondani, ha látjuk az elváltozást. Az orvos esetleg felírhat valami olyan gyógyszert, ami gyorsítja a gyógyulást. Az orvos segítségével hatékonyabban fertőtleníthető a terület.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem