Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm
Vectra 3D hasznalok a kutyusomnakez mellé még ajánlották a nagyobb biztonság érdekébe az Advocate cseppeket . Nem egyszerre kapja hanem 2hét eltéressel csepegtetem rá. Nem sok ez neki a két féle csepp ? A lábait sokat nyalogatja rágcsálja ez lehet a cseppektől? Tablettát nem szeretnék adni. Válaszát köszönöm!!

2018.05.23

Állatorvos

A cseppek is felszívódnak az állat szervezetébe…Vectra 3D mellé adhat Milbemax tablettát is havonta, ha a szívférgesség elleni védelem a cél. Ha a cseppekre érzékeny, akkor az első tünetek általában ott jelentkeznek, ahová a készítményt föltettük. Készítményeket indokolt esetben lehet kombinációkban használni, ha a kezelő állatorvos ezt szükségesnek látja, de a cél nyilván az, hogy a lehető legkevesebb készítményt használjuk. A lábvégek rágcsálásának hátterében általában allergia áll. Első körben érdemes lenne érzékeny kutyáknak való tápra váltani.

Vissza a kérdésekhez