EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv!
van egy 7-8 maximum 9 hetes kiscicám (utcán találták és örökbefogadtuk) éa tele van bolhával. leginkább a fején tartószkodnak. mit lehet ilyen pici cicának adni ellenük? bolhaírtó nyakörvet már lehet?

2016.06.13

Állatorvos

Üdv!

Bolhairtó nyakörvet  ilyen kis korban még nem szoktunk javasolni, de számtalan spot on (rácsöpögtetős szer) létezik, amit ebben a korban már nyugodtan alkalmazhat. Ha nem biztos a korában, vásároljon sprays kiszerelést (Efippro spray, Frontline spray), ami már 2 napos kortól alkalmazható. Fontos, hogy a bolhairtással egy időben féreghajtást is végezzenek, mert a féregpetéket közvetítik a bolhák. Lényeges az is, hogy a helyét és az általa látogatott helyeket jó alaposan takarítsák ki bolhairtás után 3-4 nappal is, mert a leeső bolhalárvák visszafertőzhetik az állatot.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem