Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv!Van egy kb. 1 éves hím hörcsögöm, akinek mostanában nagyon csúnya a szeme.Könnyezik és körülötte nincs szőr, de a másiknak semmi baja.Lehet hogy valami betegség vagy esetleg megvakul?Néha vakarni is szokta.Lenne még egy problémája.A hasán a köldöke olyan mintha alvatt genny lenne rajta.Már egy ideje észrevettük, de még nem volt hörcsögünk és nem igazán aggódtunk.Nem szokta piszkálni, de nem szeretnénk ha valami baja lenne.
Válaszát előre is köszönöm!

2015.04.01

Állatorvos

Vigye orvoshoz az állatot. Ezeken a problémákon vizsgálat nélkül nem lehet segíteni. Valószínűleg szemcseppre lesz szükség. Lehet, hogy valami idegen anyag került a szemébe és az irritálja. A másik elváltozást így leírás alapján nem tudom megítélni, lehet, hogy egy elfertőződött seb, ami szintén kezelésre szorul.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem