Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Úgy tűnik, hogy a bettánknak sajnos hasvízkórja van, a pikkelyei felborzolódtak a törzsén (a farkán még nem). Két napja feltűnően kedvetlen, az akvárium egyik sarkában “áll”, nem úszkál, mint korábban. Ma kivettem az akváriumból, az egészet kifertőtlenítettem, az aljzatot a sütőben 200 fokon megsütöttem, a műanyag növényeket szintén (az egyetlen élő növény egy másik akváriumból került ide, amiben viszont volt egy hasvízkóros guppi, lehet, hogy az hozta át a fertőzést, mert mivel élő növény, azt nem tudtuk fertőtleníteni).
Amióta külön tettem a bettát, újra feljön levegőért, de továbbra sem túl aktív. Van Önöknél a boltban olyan szer, amivel tudnám gyógyítani, érdemes próbálkozni, vagy inkább “altassam el”, mert ebből a betegségből nem épülhet fel? Több mint egy éve van nálunk a halacska, nagyon kedvelem, szeretnék segíteni rajta, ha lehet.

Köszönettel,
Lőrincz Ágnes

2016.01.20

Állatorvos

Én látatlanban nem mondhatok ítéletet egy állat sorsáról. A betegség egyes esetekben gyógyítható. Keresse fel Dr. Baska Ferencet, ő halegészségügyi szakállatorvos.

Vissza a kérdésekhez