Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ügyes igazán különleges tündérlányka

Ügyes igazán különleges tündérlányka

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:barna-fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Ügyes – 5-6 év körüli, közepes termetű keverék szuka

 

Ügyes babakorától egy vidéki menhelyen élt mielőtt a gondozásunkba került, sosem volt még gazdája. Idegenekkel szemben bizalmatlan, nehezen nyílik meg, de félénksége soha nem csap át agresszióba, mindent tűr és hagy. Nálunk tanult meg pórázon sétálni, megismerkedett egy csomó, korábban számára gondot okozó helyzettel.

 

Ügyes 6 éve él állatvédelmi gondozásban, hozzánk 2014-ben került, de gazdája még soha nem volt. A szerdán történtek után ideiglenes befogadókhoz költözött, nagyon izgultunk, hogyan fogja venni az akadályokat. Aki ismeri tudja, hogy egy félős kislány, de szerencsére félelmeink alaptalanok voltak.

Az első perctől otthonosan érzi magát a lakásban, szobatiszta, már a kanapét is felfedezte, a nap nagy részében pedig örömmel pihenget a helyén. A lift és a parketta/ kő sem jelent neki problémát, az utcán szépen sétál pórázon. Kutyatársaival jól kijön, figyeli őket és tanul tőlük, idegen emberekkel is egyre nyitottabb. Befogadóit boldogan várja haza, az étvágya jó és túl van az első fürdésen is. Az alapvezényszavak közül most az ült tanulja, illetve nagyon fél az esőtől/ vihartól, fel-alá szaladgál a lakásban és liheg, ilyenkor sétálni sem szívesen megy, azon dolgozunk, hogy megtanulja nem érheti semmi baj.

Nagyon büszkék vagyunk Ügyesre az elért sikereiért, reméljük, hogy ezen tudások birtokában végre esélye nyílik a végleges család megtalálására.

Ügyesnek még soha nem volt gazdája. Soha. Ha csak ennyit írnánk, valószínűleg arra is sokan felkapnák a fejüket, de hozzá kell tennünk, hogy esetében az, hogy egy vidéki menhelyen cseperedett, mint a gomba, sem segített. Az embereknek nem ugrik elsőre boldogan a nyakába, sokadjára sem. Ő máshogy szeret. Nyugodt helyen élő családot keres, ahol bónuszban a türelem is végtelen.

 

Ügyes egyre több dolgot sajátít el a foglalkozás hatására, s bár örökre egy félénk kutya marad, de már megérett a gazdis létre.

 

Képek Ügyesről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/ugyes/

 

Oltva, chipezve, parazitamentesítve és ivartalanítva fogadható örökbe. IDEIGLENES BEFOGADÓT IS KERES.

Érdeklődni a magyarvizslasos@gmail.com email címen lehet!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem