Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ügyes tüneményes kis gyémánt

Ügyes tüneményes kis gyémánt

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:trikolór
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Ügyes – 5-6 év körüli, közepes termetű keverék szuka

 

Ügyes babakorától egy vidéki menhelyen élt. Sajnos a szocializációja teljesen elmaradt, így Ügyes nagyon nehezen nyílik meg a számára ismeretlen embereknek.  Kan kutyákkal összeszoktatható, szuka kutyákkal nem jön ki jól.

 

Ideiglenes befogadói szavai:

“Ügyes két hónapja és egy hete él velünk, a kezdeti aggodalmaink alaptalanok voltak vele kapcsolatban. Nagyon nyugodt kutya, az égvilágon semmi probléma nincs vele. A nap nagy részében alszik, és kicsit meg is szokott sértődni, amikor felkeltjük az álmából 🙂 A kanapé a kedvenc helye, de megelégszik a fekhelyével is, ha úgy adódik 🙂 Alig hallani a hangját, ha nem vagyunk itthon gond nélkül alszik 🙂 de mindig boldogan szalad elénk, ha hazaérünk, és az első perctől szobatiszta. Kocsiban nyugodtan utazik, a pórázas séták is jól mennek, együtt szokott sétálni a falka. A futtatót imádja, szeretnek nagyokat játszani együtt, az idegen kutyáktól tart, de ha nem másznak az arcába hamar feloldódik. A saját kutyáinkkal nagyon jól kijön, egyáltalán nincs konfliktus közöttük, kimondottan jót tesz neki, hogy figyel és tanulhat. Bár nem látszik meg rajta, a hasa egy feneketlen kút, hatalmas adagokat eszik és persze nincs ellenére a jutalomfalat sem. Az egyetlen, amit eddig nem sikerült még orvosolnunk az a vihartól való félelme, bár a kezdet óta már ebben is sokat haladtunk, kevésbé nyugtalan, ha megtalálja a számára biztos pontot.

Ügyes tényleg nagyon jó kutya, egyre nyitottabb és bátrabb, a leendő gazdinak nagyon jó társa lesz!”

 

Ügyesnek még soha nem volt gazdája. Soha. Ha csak ennyit írnánk, valószínűleg arra is sokan felkapnák a fejüket, de hozzá kell tennünk, hogy esetében az, hogy egy vidéki menhelyen cseperedett, mint a gomba, sem segített. Az embereknek nem ugrik elsőre boldogan a nyakába, sokadjára sem. Ő máshogy szeret.

Ügyes egyre több dolgot sajátít el a foglalkozás hatására, s bár örökre egy félénk kutya marad, de már megérett a gazdis létre.

 

Képek Ügyesről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/ugyes/

 

Oltva, chipezve, parazitamentesítve és ivartalanítva fogadható örökbe.Érdeklődni az info@futrinkautca.hu email címen lehet!