Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Új Fressnapf-áruház Miskolcon!

2016. április 14.

Új Fressnapf-áruház Miskolcon!

Természetesen a megszokott Fressnapf-minőséggel várunk minden állatrajongó gazdit és kíváncsi kedvencet. Legyen szó állateledelről, a cicák, kutyák, rágcsálók, díszmadarak és hüllők kényelméről, mi nem ismerünk tréfát, és persze minden állatot egyformán szeretünk! Hiszen kedvencünknek ami jár, az jár, nem igaz?

Hogyan üzemelje be akváriumát, milyen tápot adjon érzékeny gyomrú kutyusának, hogyan válassza ki a megfelelő nyúlketrecet? Hogy megtalálhassák az Önök számára igazán megfelelő terméket, felkészült kollégáink bármilyen kérdésre alapos felvilágosítást tudnak adni. Nincs tehát rossz kérdés, csak szakértő válaszok. 🙂

Szeretettel várjuk Önöket, látogassanak meg minket!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem