EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Új Fressnapf áruház nyílik Csömörön!

2017. október 20.

Új Fressnapf áruház nyílik Csömörön!

Nagyszerű hírrel szolgálhatunk a csömöri gazdik számára: legújabb üzletünket az Önök városában nyitottuk meg! Várjuk látogatóinkat az új helyszínen, gazdikat és kedvenceiket egyaránt!

Minden új áruházunk nyitását ünnepnek tekintjük, hiszen bővül vele a Fressnapf közösség! Immár 45 üzletünk található szerte az országban.

Fontos számunkra, hogy háziállata csakis a legjobbat kapja: legyen szó ínycsiklandozó eledelekről, a háziállattartáshoz szükséges kiegészítőkről vagy különleges játékokról, üzletünkben biztos megtalálja, amit keres bundás, tollas vagy pikkelyes kedvencének. Ezért a megszokott Fressnapf-minőség, fantasztikus akciók, széles választék és felkészült eladók várják új áruházunkban is. Legyen bármilyen kérdése, munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére.

Térjen be hozzánk kedvencével!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem