Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Új Fressnapf üzlet nyílik a Csillagvár Bevásárlóközpontban!

2018. április 09.

Új Fressnapf üzlet nyílik a Csillagvár Bevásárlóközpontban!

Újabb üzlettel bővül a budapesti Fressnapf áruházak sora: hamarosan a Csillagvár Bevásárlóközpontban is találkozhat velünk. Igazán megéri ellátogatni a legújabb Fressnapf helyszínre, ugyanis meglepetéssel kedveskedünk a gazdik számára a nyitás alkalmával.

Háziállata csakis a legjobbat érdemli, és a Fressnapf segít ebben: legyen szó ízletes falatokról, praktikus kiegészítőkről vagy izgalmas játékokról, nálunk biztos megtalálja, amit keres bundás, tollas vagy pikkelyes barátjának. És mire számíthat, aki ellátogat vadonatúj üzletünkbe? A megszokott minőségre, széles választékra és szuper kedvezményekre. Ráadásul barátságos és szakértő eladók várják, akik készséggel állnak az Ön és kedvence rendelkezésére.

A legjobb hírt azonban a végére hagytuk: kihagyhatatlan akcióval készülünk a nyitási hétvége keretein belül. Április 12. és 13. között minden nálunk kapható eledelt, játékot és felszerelést 20%-kal kedvezőbb áron szerezhet be. Legyen Ön is az első látogatók között, ünnepeljen velünk, és lepje meg kedvencét! 🙂

Új áruházunk a következő címen található:

1039 Budapest, Rákóczi utca 36.
Csillagvár Bevásárlóközpont alsó szint