EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Unaloműző játékok kutyakölyköknek

2014. április 30.

Unaloműző játékok kutyakölyköknek

Alszik, eszik, játszik és várja a gazdit haza. Így telik a kiskutyák napja. Hogy a gazdivárás ne legyen pokoli a kutyus számára, gondoskodjunk arról, hogy ne unatkozzon.

Legkönnyebben ezt játékokkal érhetjük el, olyanokkal, amikkel egyedül is remekül elfoglalhatja magát. Eljött végre a nagy nap – a kiskutya beköltözik új otthonába. A négylábú csöppségnek mindenekelőtt idő kell, amíg megszokja környezetét. Az új jövevénynek jó sok dolgot meg kell tanulnia, például azt, hogy a lakást nem teheti tönkre. Életkorának megfelelő játékokkal csökkenthető annak az esélye, hogy a kölyök mindent összerágjon.

Hasznos, ha a játékai közül mindig csak néhányat adunk oda, a többit pedig eltesszük. Ha váltogatjuk a játékokat, akkor nem unja meg őket és az újdonságok jobban lefoglalják. A különféle színű és formájú, tartós tömörgumi játékok változatos és szórakoztató elfoglaltságot kínálnak minden kutyacsemete számára.

Tovább fokozhatjuk az izgalmakat, ha az arra alkalmas játékokba finom rágcsálnivalót vagy snack pasztát töltünk, hogy igazi ízélménnyel ajándékozzuk meg kedvencünket!

KONG rágható játék kiskutyáknak
Rágcsálnivalóval vagy snack pasztával tölthető kutyajáték. Tartós kaucsukból készül. Többféle méretben kapható.

KONG Stuff’NPastePuppy
Kiskutyák rágójátékaiba tölthető snack paszta töltőkrém. 226 g aeroszol

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem