Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kiváló minőségű Premiere macskaalmok

Most -15% kedvezménnyel!

2018. október 09.

Kiváló minőségű Premiere macskaalmok

Megnyitottuk 1500. áruházunkat Európában. Ebből az örömteli alkalomból szeretnénk megköszönni és meglepni a Fressnapf lelkes és kitartó közösségét. Vegyen részt Ön is ünnepi akciónkban, és lepje meg hűséges társát!

Doromboló társa csakis a legjobbat érdemli, legyen szó akár macskaalomról. Válasszon most kedvező áron a megjelölt PREMIERE cicaalmok közül, melyek széles választékban megtalálhatóak a Fressnapf áruházak polcain.

A PREMIERE almok természetes anyagokból készülnek, megbízhatóak, higiénikusak és nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek. A 3 lépcsős portalanító eljárásnak köszönhetően por allergiában szenvedő macskáknál is alkalmazható. Az alom szemcséi tartósan magukba zárják a nem kívánatos szagokat, ráadásul különbözői illatok közül választhat, így otthonában mindig kellemes illat várja.

A legjobb hírt azonban a végére hagytuk! Ünnepi akciónk keretein belül október 10. és 25. között 8 féle 12 literes PREMIERE macskaalmot 15%-kal kedvezőbb áron szerezhet be a Fressnapfban. Nézzen be Ön is áruházunkba! 🙂

Megnézem a termékeket!