Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ünnepi segítség: több, mint 4 millió forint gyűlt össze!

2017. december 25.

Ünnepi segítség: több, mint 4 millió forint gyűlt össze!

2017-ben a Fressnapf közössége ismét bebizonyította, hogy összefogással nagy eredményeket lehet elérni: az idei kezdeményezés eredményeképpen pontosan 4 072 950 forintot gyűjtöttünk össze a vásárlóink segítségével a Baptista Szeretetszolgálat (HUBA) Rescue 24 mentőkutya kiképző részlege számára.

Szeretnénk megköszönni minden elkötelezett vásárlónak a segítséget, akik nélkül nem sikerült volna ez a csodálatos karácsonyi ajándék: 9051 darab Fressnapf barátság karkötőt értékesítettünk az „Adj egy pacsit” kezdeményezés keretein belül.

Az összegyűlt összeget dr. László Ágnes, a Fressnapf Hungária Kft. marketingigazgatója adta át Gál Dávidnak, a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi igazgatójának, akit Lángos és Nápolyi – képzés alatt álló mentőkutyusok – is elkísértek az adomány átadására.

A Fressnapf teljes csapatának nevében szeretnénk megköszönni minden kedves vásárlónk hozzájárulását ehhez a kiemelten sikeres adománygyűjtéshez! Reméljük, a jövőben is együtt vihetünk véghez hasonló kezdeményezéseket! Tegyük 2018-at is hasonlóan eredményessé! 🙂