Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Utcáról befogadott 5 év körüli puli kutyusomnál az ivartalanítást most végezték el. Az orvos felhívta figyelmemet, hogy kövérnek ítéli, ezért kicsit figyeljek étkezésére. Minden másnap száraztápot, a közbülső napokon főtt csirke far-hátat, lábat, nyakat, kap, de úgy, hogy a zsírosabb részeket leszedem. Tudna ajánlani a száraztápok közül olyat, amivel a “fogyókúrát” sikerre vihetnénk? Köszönöm.

2012.09.23

Állatorvos
Szinte minden prémium tápot gyártó cégnek van ilyen eledele (light, weight controll). Ezek mindegyike alkalmas lehet a kutya ideális kondíciójának kialakítására. Fontos, hogy tartsa be az adagolási útmutatót, mert ha nagyobb mennyiséget kap, akkor nem fog lefogyni. Fontos a megfelelő mennyiségű testmozgás is. Prémium tápnak számít pl.: Royal Canine, Hill`s, Happy Dog, Select Gold, Purina ProPlan. A kutyát nem szabad hirtelen lefogyasztani, csak fokozatosan néhány hónap alatt, mert úgy nem terheli meg az állat szervezetét.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem