Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Útszélre kitett kiscicát fogadtunk be. Elég picike még, 1-2 hónap körül mozoghat a kora. Dolgozó emberek vagyunk, így napközben be van zárva a fürdőbe (alommal, élelemmel,kuckóval), délutántól van velünk. Akkortól viszont állandóan rajtunk csüng, csak rajtunk fekszik le, ha megmozdulunk egyből követ, saját kosarába bele se megy. Este a hálóba is bejön, és az ágyban velünk alszik, hiába próbáltuk letenni 3x-4szer, mindig visszajött. Nem volt szívem estére is elzárni tőlünk, de nem szeretnénk ha hosszútávon is velünk feküdne egy ágyban. (ráadásul mindig fejhez jön, odabújik, nem elég hogy a közelünkben, lábnál stb legyen)
A növekedésével várható hogy kicsit jobban elszakad tőlünk? vagy megszokja, hogy állandóság van az életünkben, és nem kell állandóan velünk lennie? (gondolok itt arra, hogy pl egyedül elalszik a kosarába,és nem követ minket minden pillanatban)
Hogy lehetne arról leszoktatni, hogy feljöjjön az ágyba? tényleg csak a drasztikus bezárás segít? (külön a hálót nem tudjuk elzárni)
előre is köszönöm válaszukat

2015.10.01

Állatorvos

Ahogy a cica növekszik, úgy fog függetlenedni, de az, hogy mennyire marad bújós, az egyéni karakter kérdése is. Az ágyban alvás egy olyan dolog, amiről magától nem valószínű, hogy le fog szokni, hiszen a kényelem és a gazdi közelsége együtt, az két olyan dolog, aminek nem nagyon van vetélytársa…Ha nincs szívük kizárni, de az ágyba se akarják beengedni, akkor megpróbálhatják, hogy közvetlenül az ágyuk mellett, esetleg azzal egy szintben készítenek neki egy nagyon kényelmes kuckót és ha az ágyra mászik, akkor következetesen mindig beleteszik. Ha ez nem működik és nem enyhülnek meg az ággyal kapcsolatban, akkor sajnos a kizárás lesz csak megoldás egy ideig…

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem