Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Vacak gazdit keres!

Vacak gazdit keres!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Zsemle
Kor:Idős
Megye: Pest
Város:Budaörs
Neme:Szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 601 6709
Vacak

Történet: Vacakot elütötte egy autó, könnyebb sérülést szenvedett. A járókelők bejuttatták a menhelyre. Gazdája pár nap után lemondott róla.

Jellemzés: Keressük számára a szerető otthont ahol többet nem éri már baj a hátralevő éveire. Más kutyákkal remekül kijön, és mindenért hálás eb. Csupa kedvesség, egy édesbogár. Csendes, kicsit tartózkodó idősebb szuka. Nyolc éves már, de életerős, csupaszív és mi nagyon hiszünk benne, hogy nem a menhely lesz az ő végső otthona. El lehet tőle olvadni. Ne tévesszen meg a neve senkit, a legnagyobb kincs ő. Amit pedig mindenkinek megtapasztal aki felé néz egy pillanatra akár: a feltétel nélküli önzetlen szeretet.

Érdeklődni: www.budaorsiallatmenhely.hu

budaorsiallatmenhely@gmail.com

+36-70-601-6700

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem