Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Vagyon karakteres, jó humorú  kis hiéna

Vagyon karakteres, jó humorú kis hiéna

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:csíkos
Kor:Kölyök
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Vagyon – 1 év alatti keverék szuka

 

Vagyon egy tacskó keverék szuka kölykeként került a gondozásunkba. Nagyon félős, alulszocializált kutyalány, akivel még nagyon sok a tennivaló, de türelemmel remek kutya válhat belőle, csak valaki szánja rá az időt, hogy az alapokat pótolhassa.

Más kutyákkal jól kijön, a kényelmet is szereti, de egy kis maugli. Mióta a gondozásunkban van sokat fejlődött már, bár messze még az út vége. Legnagyobb ellensége a póráz, de meg kell tanulnia a használatát, hogy sétálni lehessen vele.

Az emberek társaságát már igényli, ő is felveszi a kapcsolatot, ami jelentős változás az érkezése óta. A területét őrzi, más kutyákkal azonban jól kijön, illetve összeszoktatható velük, elsőre egy kicsit bizonytalan. Szeret az ágyon heverészni, egy igazi kölyök. Szétszed sok mindent, és emellett igazi asztalalpinista. Ezzel eggyütt egy különleges megjelenésű, karakteres, jó humorú kutya, akit nagyon lehet szeretni.  Vagyon életének elején kimaradt a szocializáció, így nagyon félénk kutya, nagy türelem kell ahhoz, hogy megnyíljon. Az idegenektől fél, pórázon közlekedni nem tud, de a lakásban egész szépen viselkedik, eltekintve a szobatisztasági balesetektől és a megrágott ettől-attól – most éli a gyermekkorát.

Vagyon nem reménytelen eset, egyszer nagyon jó kutya válik majd belőle. A jövendőbeli gazdája egy igazán különleges társat tudhat maga mellet.

 

Képek Vagyonról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/vagyon/

Videó Vagyiról:

https://www.youtube.com/watch?v=WV64lD7muCk

 

Ivartalanítva, benti tartással, oltva, chipezve és szívféregre szűrten fogadható örökbe.

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem