Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van 2 Yorkshire terrier em a kan 3 éves a szuka 6 hónapos,észre vettem tegnap hogy nagyon kerülgeti a kan a szukát 🙁 eddig még nem próbálkozott nála a kan de most nagyon ráhajtott,ki engedtem őket a kertbe és míg vizet vittem nekik a szuka nyüszített,mire odaértem látom összeragadtak:( ivartalanitatni akarjuk a szukát de olvastam 1 éves kora előtt veszélyes a műtét a szíve miatt,azt is mondták kutyus tulajdonosok hogy kicsi még hogy ivarérett legyen.Honnan fogom megtudni hogy most sikerült e nekik ez a kis akció? 🙁 Válaszát előre is köszönöm Tisztelettel : Viktória

2017.09.28

Állatorvos

Nem veszélyes egy éves kor előtt ivartalanítani. Ha nem akarnak kölyköket, akkor az első ivarzás előtt érdemes megműteni a szukát. Figyeljenek, hogy nehogy újra összeragadjanak. A kistestű kutyák között nem ritka, hogy már 5 hónaposan tüzelnek. Attól a naptól számítva, hogy összeragadtak 21 nappal lehet ultrahanggal látni a vemhességet, de a 28. napon nagyobb biztonsággal megállapítható.

Vissza a kérdésekhez