Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van-e olyan kutyatáp, amitől puha és könnyű lesz a széklete a kistestű kutyának?

2011.02.08

Állatorvos
Sajnos leveléből nem derül ki, hogy vannak-e a kutyának problémái a bélsárürítéssel. Nem tudom, hogy a normálisnál lágyabb széklet elérése-e a cél. A prémium tápok összetételét a kutya emésztésélettani sajátosságainak maximális figyelembevételével igyekeztek meghatározni, ennek eredményeként a széklet konzisztenciája is optimális kell hogy legyen. Optimális az a széklet, ami fájdalom nélkül ürül és anélkül összeszedhető, hogy foltot hagyna az utcán, egészséges állatnál ez a cél. A prémium tápok között megtalálhatja a kutya testsúlyának és korának megfelelőt. Az, hogy pont az ön kutyájának melyik táptól ilyen a széklete, azt sajnos nem tudom megmondani, mert ez egyedenként változó lehet. Azt javaslom, hogy vásárolja meg az egyik prémium kategóriás táp legkisebb kiszerelését, és néhány napos átmenettel kezdje azzal etetni kutyáját. Nagy a választék, biztosan megtalálja az ön kiskutyájának megfelelőt. Abban az esetben, ha gyomor és bélrendszeri problémával állunk szemben, akkor léteznek állatorvosi gyógytápok, amelyek átsegíthetik a kutyát a kritikus időszakon.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem