Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van egy 1 éves 11-12kg.körüli pumi szuka kutyusom.Az állatorvos azt monta hogy meg van dagadva a hüveje.így lehet még tenyészteni a késöbbiek során?

2015.06.28

Állatorvos

Sajnos így én nem tudok véleményt mondani. Mit jelent az, hogy meg van dagadva a hüvelye? Anatómiai rendellenesség? Gyulladás miatt megvastagodott nyálkahártya? Ivari ciklus olyan szakaszában van, amikor a hüvely nyálkahártya duzzadtabb, redőzöttebb? Erről a vizsgáló állatorvos tud igazán érdemben véleményt mondani. Elviheti a kutyát akár egy szaporodásbiológiai szakrendelésre (pl.: Dr. Szász Ferenc vagy Dr. Thuróczy Julianna) is, ha ez a vizsgáló állatorvos szerint is indokolt. Még ha duzzadt is a szuka hüvelye, akkor sem nagyon valószínű, hogy ez egy gyógyíthatatlan állapot lenne.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem