Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van egy 1/5 éves mopsz ivartalanitott szuka kutyánk. Elég sürün száraz az orra,és ha alkalom van rá meg eszi a cica kakit.Ezt szeretném meg kérdezni hogy mi okozhatja, talán vitamin hiány?

2012.05.07

Állatorvos
A cicakaki evést nem vitaminhiány okozza, sajnos ez egy nagyon rossz szokás, amiről nehéz leszoktatni az állatot. Sajnos mindig résen kell lenni és ha ilyesmire készül, akkor gyorsan tiltani, mielőtt elkezdené enni...
A száraz orr gyakori a rövidorrú kutyák esetében. Sok esetben az elégtelen könnyelvezetés okozza, mert a könny szerepet játszik az orrtükör nedvesítésében. Sajnos nem tud mást tenni, mint hogy például babaolajjal néha áttörli az orrát abban az esetben ha kirepedezik.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem