EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van egy 2 eves torpe nyuszink, kb. fel kg. 2 hete nem tud kakalni… Adunk neki frissen csavart ananaszlevet, herbal hashajtot, herbal gyomor gyulladas csokkentot, a neki szukseges tapanyagot tartalmazo organikus etellel fecskendon keresztul etetjuk, a hasat maszirozzuk. Meg mindig semmit. Lehet es erdemes lenne beontest alkalmazni nala? Ha igen, hogyan.
Koszonom szepen, Erika

2015.06.22

Állatorvos

Sürgősen vigye a nyuszit orvoshoz! Két hét borzasztóan hosszú idő!!!! Ez akár egy életet veszélyeztető állapot is lehet. Olyan orvost keressen, aki sokat foglalkozik nyuszikkal és műtéteket is végez (pl.: Dr. Pazár Péter, Dr. Sátorhelyi Tamás). Ez nem olyan szintű probléma, amivel otthon boldogulni lehet.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem