Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van egy 7 éves ivartalanitott kan macskám sajnos párnapja lett eltávolitva belöle hugykö és gyulladt egy kicsit a- himvesszöje – az állatorvos azt mondta Steril tápot vegyünk neki Urinary tipust , melyik terméket ajánlja a Fressnapfbol ?
Zsuzsa

2016.04.01

Állatorvos

Fontos lenne tudnom, hogy milyen húgykövet távolítottak el a cicából és milyen laborjai vannak, ahhoz hogy érdemben tudjak válaszolni. Belinkeltem azért egy pár jó minőségű tápot, amelyek struvit kő-leggyakrabban ez okozza a macskák húgyúti problémáit-ellen hatnak. Kérem azért kérje ki a kezelő orvos véleményét is ez ügyben, mert laborleletek nélkül nem tudok érdemi választ adni.

 

http://www.fressnapf.hu/petbalance-medica-hugyko-ellen-dietas-cicaeledel-marha-100g/

http://www.fressnapf.hu/petbalance-medica-hugyko-ellen-dietas-cicaeledel-csirke-100g/

http://www.fressnapf.hu/petbalance_medica_also_hugyuti_betegsegek_kezelesere_cicak_szamara_marhas_2_5_kg/

http://www.fressnapf.hu/pb_med_hugyko_kepzodes_megelozesere_szarazeledel_cicaknak_csirkes_300g/

 

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem