Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van egy 7 éves ivartalanitott kan macskám sajnos párnapja lett eltávolitva belöle hugykö és gyulladt egy kicsit a- himvesszöje – az állatorvos azt mondta Steril tápot vegyünk neki Urinary tipust , melyik terméket ajánlja a Fressnapfbol ?
Zsuzsa

2016.04.01

Állatorvos

Fontos lenne tudnom, hogy milyen húgykövet távolítottak el a cicából és milyen laborjai vannak, ahhoz hogy érdemben tudjak válaszolni. Belinkeltem azért egy pár jó minőségű tápot, amelyek struvit kő-leggyakrabban ez okozza a macskák húgyúti problémáit-ellen hatnak. Kérem azért kérje ki a kezelő orvos véleményét is ez ügyben, mert laborleletek nélkül nem tudok érdemi választ adni.

 

Petbalance Medica húgykő ellen diétás cicaeledel marha 100g

Petbalance Medica húgykő ellen diétás cicaeledel csirke 100g

PetBalance Medica alsó húgyúti betegségek kezelésére cicák számára marhás 2,5 kg

PB Med. húgykő képződés megelőzésére szárazeledel cicáknak, csirkés 300g

 

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem