EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van egy 8 hónapos szuka kutyánk. Praktik cseppet kap havonta 1900Ft ért, szeretnénk váltani valami másra, ami jobban megéri. Tanácsát kérném: nyakörv vagy csepp vagy esetleg ultrahangos bolhairtó? Melyik jobb ár érték arányban, és a kutyusnak is mi a jobb? Azt tudom, hogy a kutyasamponra allergiás. Válaszát köszönöm. (A kutyus 13 kiló, keverék, menhelyi.)

2011.04.08

Állatorvos
Sajnos 100%-os védelmet egyik készítmény sem adhat. A jó minőségű nyakörvek (pl.:Kiltix, Scalibor, Preventic stb.) 6-7 hónapos védelmet is nyújthatnak és ha havi szintre bontjuk a költségeket, akkor általában kedvezőbb árfekvésűek. Ki kell próbálni többféle készítményt, így biztosan megtalálja az Ön és kutyája számára leghatékonyabbat. Sajnos a megfelelő hatású bolha kullancs ellenes készítmények egyike sem túl olcsó. Fontos, hogy amennyiben ideje engedi séták után nézze át az állat szőrét, mert így a kullancsok nagy részét még befúródás előtt eltávolíthatja.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem