Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van egy 9 hetes skót lógófülű kiscicánk. Eddig szobatiszta volt, de tegnap reggel a párom arca mellé vizelt. Igaz próbált előtte felkelteni minket, sikertelenül. Később keltünk mint hétköznap szoktunk, de miért csinálhatta ezt?

2011.11.09

Állatorvos
Érdemes lenne egy vizeletvizsgálatot végezni, hogy minden rendben van-e a kiscicával (pl.:nem fázott-e fel). Fontos az is, hogy a macskaalom mindig tiszta legyen, mert egyes cicák nagyon érzékenyek erre. Az is lehet, hogy a kiscicát valami megzavarta (szag, más állat stb). Sajnos cicáknál az is előfordul, hogy a frusztrációjukat vezetik le ilyen módon... Ha a vizeletvizsgálat eredménye negatív és a cicát semmi trauma nem érte, de a szobatisztasági problémák továbbra is fennállnak, akkor meg lehet próbálni azt, hogy több alomtálcát is kihelyeznek másfajta alomanyaggal (rongy, kristályos stb).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem