EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van egy Amerikai Buldog szuka kutyusom aki hetedik éves lesz és még nem pároztattam de a jövőben sem tervezem. Azt hallottam, hogy az egészsége érdekében nem ártana ivartalaníttatnom. Ez fedi a valóságot és lenne valami gond abban az esetben ha a kutyus kicsit túlsúlyos? Szükséges az ivartalanítás egyáltalán? Nem tapasztaltam semmilyen változást a viselkedésében,természetében nem kószálós fajta inkább csak lusta kutyus de ez eddig is így volt. Előre is köszönöm a választ!

2017.11.11

Állatorvos

Mindenképpen jó, ha ivartalaníttatja a kutyát. Az igaz, hogy az emlődaganatok megelőzésében már nem segít, de a gennyes méhgyulladás megelőzésében igen. Ha a kutya hízásra hajlamos, akkor különösen fontos, hogy erre még inkább figyeljenek a műtét után. A műtét elvégzése a tüzelés vége után két hónappal optimális.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem