Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van egy Bordeauxi dogunk most 4 és fél hónapos és kb màsfél honapja vettem észre a fején hogy ritkább a szőre és azóta is hullik. A testén több helyen a fején már kicsit sebes is és most vettem észre 2 napja hogy hólyag szerű dolog jött ki a feje hátulján és a szája szélén 2. Állatorvos azt mondta hogy ez atka miatt van kapott is 2x a gerincere egy kenőcsöt de semmi változás nem volt. Egy másik orvos meg gombás fertőzésre gyanakodott és adott 2 ampulla orvosságot amit vizben felhigitva bele kelett dörzsölni a bőrébe de semmi válzozás. 2 honaposan ezt kapta de nem nagyon ette ezért váltottunk.Real Nature Wilderness Pure Country Junior chicken&fish
Ez volt januar 15- februar 9 ig ekkor vettük meg a select gold maxi junior bárány & lazac& burgonya tápot kb februar 17 en kezdett hullani a szőre es vakarozni. Remélem tud nekem segíteni hogy mi lehet ez. Előre is köszönöm 🙂

2016.04.01

Állatorvos

Tudnom kellene, hogy milyen vizsgálatok történtek.

Amennyiben nem volt bőrkaparék vizsgálat sem, illetve egyéb vizsgálatok, mindenképpen javasolnék egy kivizsgálást. Ha van diagnózis, lehet érdemben kezelni az állatot.

Nem szeretnék látatlanban tippelgetni, mert szakmaiatlan dolog lenne részemről, de amennyiben szőrtüszőatkásságról lenne szó, 2 ampulla nem oldja meg a problémát. Komoly immunerősítésre lenne szükség, és hosszú távon-legújabb szakirodalmi adatok szerint szájon át adott ivermektinre- ,de nem akarok belemenni a részletekbe. Ha nem sikerül megoldani a dolgot keressen fel egy BŐRGYÓGYÁSZ szakállatorvost, aki leveszi a megfelelő mintákat és elkezdi az adekvát kezelést.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem