Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van egy jack russelem és esténként meg amikor én is bent vagyok a házban akkor ő is velem van. Viszont hogy most már éjszaka hideg van és mikor ő este kimegy a házból az udvarra akkor megtud fázni? Adok rá ruhát éjszakára csak hogy több órás bentlét után nem tudom mennyire jó ha ő kimegy… viszont benttartani éjszakára meg nem szeretném mert még nem teljesen szobatiszta.

2017.11.06

Állatorvos

Próbálja szobatisztaságra nevelni, hogy minél hamarabb megoldódjon ez a probléma. “Balesetek” nélkül nincs szobatisztaság…Ha nagyon nem akarja bent hagyni a kutyát, akkor átmeneti megoldásként jó lehet egy kevésbé fűtött helyiség (garázs, fészer stb. ). Egyre hidegebb lesz és a jack russel rövidszőrű és nem is nagy…a meleg benti lét után szerintem nem szerencsés kitenni…Napközben, ha van egy szélvédett, száraz helye, akkor nyugodtan kint lehet, amikor nincs otthon a gazdi.

Vissza a kérdésekhez