Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van egy kb. egy éves hím leopárdgekkóm, amit másfél hete vettem, és nem nagyon akar enni. Ettől függetlenül aktív, kezes. Mit tehetek ezen esetben, hogy egyen? Nappal a fél éves nősténygekkóval (ő volt előbb, tévedésből vettünk mellé idősebb hímet) van együtt, de éjjelre nem merem őket együtt hagyni. Megtehetném? Ez esetleg javítana az étvágyán? Egy kétségbeesett gazdi.

2011.04.08

Állatorvos
Ne költöztesse állandóan az állatokat, nem tesz jót nekik, el kell dönteni, hogy együtt vagy külön akarja őket tartani. Ha együtt akarja őket tartani, akkor nyugodtan tegye őket egy helyre, nem lesz belőle probléma. A táplálékvisszautasítás oka valószínűleg az új környezet, amint biztonságban érzi magát az állat, akkor enni fog. Fontos, hogy friss víz mindig legyen előtte. A hüllők sokáig kibírják táplálék nélkül, nem kell aggódni. Azt javaslom, hogy amennyiben az állat kondíciója romlik, vagy más betegségre utaló tünet jelentkezik, akkor keressen fel egy egzotikus állat szakrendelést.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem