Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van egy yorki lany kiskutyank mar 6honapos de meg mindig nem szobatiszta (panelban lakunk)..most a napokban kezdtuk el hogy napi 3× visszuk le..de elmegyunk egy par orara otthonrol es egyedul marad osszehugyozza a helyet meg mindent..mi a teendő ilyenkor?

2017.07.09

Állatorvos

Eddig hányszor vitték le? Ha kevesebb, mint háromszor, akkor esély se volt arra, hogy szobatiszta legyen. Ha szobatisztaságra akarnak szoktatni egy kutyát, akkor ahhoz türelem kell és odafigyelés és gyakori sétáltatás. Figyeljék a kutyát. Ha szagolgat, akkor kapják fel és vigyék le, ha az utcán vannak mondogassák neki, hogy pisiljen. Ha sikerült nagy dicséret, jutalom. Az is jellemző, hogy a kutyák mikor ürítenek pl.: felkelés után, evés után, stb. Figyeljék ezeket a szokásokat és mindig biztosítsanak lehetőséget a kutyának arra, hogy ürítsen. Mindig csak akkor menjenek haza a sétáról, ha elvégezte a dolgát.

Vissza a kérdésekhez