Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Vándor jóképű, rajongó foxi

Vándor jóképű, rajongó foxi

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Fox Terrier keverék
Szín:trikolór
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Vándor – 5-6 éves foxterrier keverék kan

 

Vándort egy másik állatvédő csapat mentette, majd adta örökbe, de mivel nem jött ki a kan kutyákkal, illetve szökött, láncra került. A gazda nem kívánta így megtartani, sürgős megoldásra volt szüksége. Vándor érkezésekor nem kereste az emberek társaságát, egy magának való vaganbond volt, aki nem kötődött. Nálunk már nagyon sokat tanult, szereti az embereket, élvezettel sétál pórázon és minden apró figyelmességért hálás.

Benti tartással keresünk neki olyan helyet, ahol egyedüli kutya lehetne

 

Sulis felvezetője így ír róla:

“Vándor másodszorra iratkozott be a Tárnoki Okosok közé. Amikor szeptemberben elkezdtük a közös tanulást, eleinte reménytelennek tűnt a feladat, de a végére Vándort mintha kicserélték volna, 5 hét alatt egy együttműködő és kötődő kutyává vált. Nem tudtam volna megmondani, hogy vajon mire emlékszik a tanultakból, de arra nem számítottam, hogy mindenre, sőt, igazi profiként, rutinosan fog majd újra tanulni velem. Vándor már végleg maga mögött hagyta az emberekhez nem kifejezetten kötődő, a szabadságot, csavargást jobban szerető énjét, és mostanra egy igazi fogékony, tanulni szerető, okos és ragaszkodó kutya lett, aki semmit sem szeret jobban, mint együtt tanulni, sétálni és bohóckodni azzal, aki időt szán arra, hogy foglalkozzon vele.

A sétáknál megtanult szépen közlekedni, a többi kutyával közömbösen, vagy legfeljebb érdeklődően viselkedni, a „nem szabad!”-ra futni hagyni a mezei pockot, vagy a „fuj”-ra elengedni a szájából az utcán talált csontot (vagy legalábbis engedni, hogy kiszedjem a szájából).

Az órákon csillogó szemmel várja mindig az új feladatokat, és amikor újra és újra találkozunk, boldogan szalad elém.

Amikor pedig pihenünk két feladat között, szeret hasat vakartatni, mancsolni vagy csak finoman rágcsálja a kezemet, illetve egy-egy puszival kedveskedik.

Ő egy csodálatos kutya, nem tudom, hogy lehet, hogy még nem szeretett bele senki. Pedig ő most már mindenkit szeret, és nagyon várja, hogy a gazdájával tanuljon, játsszon és sétáljon tovább.”

Vándor emberekkel közömbös volt, amikor érkezett. Mostanra megy neki a kötődés. Vándorról minden rosszat el lehetett mondani, ami miatt a segítségünket kérték ennek az “óriás foxinak”. Most már költözhetne, mert az embereket imádja, szemkontaktust tart, keresi a közelségüket. Szuka kutyákkal nincs gondja, kanok mellett elsétáltatható mindenféle acsargás nélkül. Megtanult pórázon sétálni, így kinyílt számára a világ, élvezi a sétákat. A továbblépést egy gazdi vagy egy lakásban élő ideiglenes befogadó jelentené.

Imád labdázni, nagyokat sétálni, az emberekért minden méretben rajong. Lakásban eddig nem élt – korábban szökései miatt láncon tartották – így arra vonatkozóan nem tudunk információt adni, hogy azt hogy viseli, de talán így is kaphat valakitől egy esélyt. Nagyon megérdemelné már.

 

Képek Vándorról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/vandor_002/

 

Oltva, chipezve, ivartalanítva és benti tartással fogadható örökbe. Ideiglenes befogadót is keres.

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem