Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Varázsolj csodás karácsonyt kedvencednek a Fressnapffal!

2017. december 06.

Varázsolj csodás karácsonyt kedvencednek a Fressnapffal!

Háziállata mit fog találni idén a fa alatt? Lepje meg egy igazán kényeztető egyben hasznos ajándékkal! A kuytusok és macsekok nagy művészei annak, hogyan élvezzék ki a mindennapos cselekvéseiket, így könnyű nekik jó meglepetést találni. Ezért is ajánljuk meleg szívvel a praktikus AniOne és More For fekhelyeket, kaparófákat és cicabútorokat Önnek és kedvencének!

A négylábú barátoknak szükségük van kényelemre, de szükségük van mozgásra is. Az AniOne és a More For bútorok között mindenre találhat ideális berendezést, amellyel megörvendeztetheti cicáját vagy kutyáját! A széles kínálatban szerepelnek pihe-puha fekhelyek a hatalmas durmolásokhoz és csodás bútorok macskáknak: bújók, ahol teljes nyugalomra lelhet egy cicus, strapabíró kaparófák a karmok tisztántartásához, és klassz mászókák a lakásban kalandozáshoz! Sőt, akár választhatja mindezeket a funkciókat egy fantasztikus, többszintes cicapalota képében is! Minden macsek erről álmodik!

Az AniOne és a More For termékek kiváló minőségűek, melyeknek tervezése során figyelembe vettük az állatok igényét a kényelemre és puhaságra, és a gazdik igényét a funkcionalitásra és strapabíróságra.

Látogasson el a Fressnapfba december 6. és 19. között és szerezze be kedvencének az AniOne és More For termékeket AKCIÓSAN, 15% KEDVEZMÉNNYEL!