Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Vasárnaponként is Nyitvagyunk!

2016. május 03.

Vasárnaponként is Nyitvagyunk!

A rohanós hétköznapokon sokszor alig jut idő magunkra és családtagjainkra, ezért a legtöbben igyekeznek hétvégén intézni a bevásárlást. Ugyanakkor ez valójában a szombatra korlátozódott… eddig!

A vasárnapi boltzár eltörlését követően igyekeztünk mielőbb átszervezni áruházaink elérhetőségét, és örömmel jelentjük, hogy május 8-tól VASÁRNAPONKÉNT IS nyitva tartanak!

Nem kell többé kapkodni, ha sok elintéznivaló maradt a hétvégére, hiszen áruházaink a hét minden napján várják a látogatókat. Ráadásul a Fressnapfban töltött időből igazi családi program válhat, hiszen a négylábúakat is szívesen látjuk! Hozza magával Blökit is, hadd válassza ki ő a legújabb kedvenc játékát vagy új fekhelyét – de az sem hátrány, ha kutyusa felpróbálhatja az új hámot vásárlás előtt.

Áruházaink aktuális nyitva tartását megtalálhatják Áruházválasztó-aloldalunkon.

Várjuk Önöket hétfőtől vasárnapig bármelyik áruházunkban!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem