Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Végre tavasz: a hónap legjobb kinti játékai

2017. május 18.

Végre tavasz: a hónap legjobb kinti játékai

Bár a lakásban sem lehetetlen levezetni négylábú barátunk energiáit, a szabadban azért mégis csak élvezetesebb a játék. Tavasszal újra megtelik élettel az utca, és egyre több gazdi viszi sétálni, illetve kirándulni kedvencét. A változatosabb kinti időtöltésekhez érdemes néhány szuper játékszert is beszereznünk.

Ahol kutyus van a háznál, ott a teniszlabda (kutyáknak való) egy elengedhetetlen kellék, ha játékról van szó. Az AniOne teniszlabdák különösen izgalmas játékélményt nyújtanak az ebek számára, hiszen nyomás hatására sípolnak is. Két darabos szettben kapható, így ha az egyik elhasználódik, esetleg eltűnik, azonnal kéznél lehet a következő.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-sipolo-teniszlabda-2-db-6cm/

Tovább fokozhatjuk az élményt, ha jutalomfalattal töltött labdát gurítunk kedvencüknek. A finomságokkal töltött, és ezáltal illatos játékszernek, még a kevésbé aktív háziállatok sem tudnak ellenállni. Ráadásul kutyusunk egyedül is képes elszórakoztatni magát vele, így mi tudunk közben kertészkedni vagy egyéb kinti teendőinket végezni.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-labda-jutalomfalattal-toltheto-sarga-11cm/

Mókás kinézetű, latex játékok közül is javasolt legalább egy darabot beszereznünk, ha már a labda nem kelti fel annyira a kutya figyelmét. A sípoló hang a legtöbb esetben azonnal játékra ösztönzi bundás barátunkat. Puha, mégis strapabíró anyaguknak köszönhetően az AniOne ló, kutya és zsiráf figurák fogbarát termékek, így nem kell attól tartanunk, hogy megsérül az eb rágcsálás közben.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-latex-kutya-zsiraf-lo-20x10cm/

Az apport játékokhoz köteles játékszert érdemes beszereznünk, melyet könnyebben meg tudunk fogni a latexhoz rögzített kötelek segítségével.  Az AniOne TPR bot kutyajátékok erős, strapabíró anyagból készültek, ezért hosszantartó szórakozást nyújtanak a gazdik és háziállataik számára egyaránt. Mivel különösen jó hatással vannak ezek a termékek a fogakra, így a legjobb, ha minden nap tudunk egy kicsit játszani kedvencünkkel. Ha már elég meleg lesz odakint az idő, akkor akár vízparti kirándulásokhoz is magunkkal vihetjük, mert vízálló és fent is marad a víz felszínén.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-gumi-tpr-bot-kotellel-17cm/

A különösen aktív kutyák egyik kedvenc játékszere a frizbi. Ha többen is bekapcsolódnak a kutyás programba, akkor kifejezetten jó, ha lapul egy ilyen játék a táskánkban. Amellett, hogy eldobhatjuk az ebnek a frizbit azért, hogy elkapja, majd visszahozza, az is szuper változata a játéknak, ha a barátokkal egymásnak passzoljuk a frizbit, kutyusunk feladata pedig az, hogy ügyesebb legyen, mint mi, és megszerezze tőlünk a repülő játékszert. Ha nem műanyagból készült frizbit választunk, hanem köteleset, akkor a szórakoztatás mellett további pozitívum, hogy még az eb fogai is megtisztulnak. A 16 cm-es átmérőnek köszönhetően a kisebb- és nagyobb termetű házikedvencek is kényelmesen tudnak vele játszani.

A szabadban töltött idő után minden alkalommal nézzük át bundás barátunk szőrét, hogy nem szerzett-e a séta vagy a játék közben valamilyen sérülést, esetleg kullancsot, ami miatt állatorvoshoz kellene vinnünk. Emellett fontos az is, hogy mindig legyen nálunk friss víz, és időnként tartsunk egy kis pihenőt és kínáljuk meg vele kutyánkat.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-frizbi-kotelbol-16cm/

Forrás: fressnapf.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem