Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Vidám cicás játékok a borús napokra

2015. október 20.

Vidám cicás játékok a borús napokra

Az őszi, borongós délutánokat könnyedén megtölthetjük jókedvvel, ha játszunk egy kicsit cicánkkal. A nyári játékok talán már kifakultak a sok napsütéstől, és az is lehet, hogy már unalmassá váltak kedvencünk számára. Ilyenkor érdemes néhány új játékszert beszerezni, amelyek biztosan felkeltik a macska érdeklődését, és újra öröm lesz a móka a gazdi és kedvence számára egyaránt.

Első ránézésre is mosolyt csalnak minden gazdi arcára a vidám plüss cicajátékok. Választhatunk kelekótya szörnyecskét, mozgó kukacot vagy lompos farkú egeret, a szórakozás garantált. Húzzuk végig a kiválasztott állatkát párszor a cica előtt, majd dobjuk el neki, és figyeljük, ahogy rávetődik a minitigris, majd pofozni és rágcsálni kezdi.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-szornyecske/

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-mozgo-kukac/

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-eger/

Kicsit nagyobb játékszerek a szafari mintás plüss rudak, ezért könnyebb velük a közös játék. Tetszésünk szerint meglephetjük kedvencünket zsiráfossal, zebrással vagy akár leopárd mintással is.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-pluss-rud-szafari/

Ha az esős napokon valami igazán vidámra vágyunk, akkor a rózsaszín, sárga, zöld és kék színekben pompázó szivacs sünilabda lesz a nyerő. Puha tüskéivel és guruló mozgásával rögtön a cica egyik kedvence lesz.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-gumilabda/

A guruló labdánál már csak a tollak lehetnek érdekesebbek egy szobatigris számára, így a szizál labda tollal egy tökéletes választás minden vadászni és játszani vágyó macska számára.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-szizal-labda-tollal/

Az örök kedvenc egyértelműen a botos cicajáték, melynek különlegessége, hogy a bot végén izgalmas tollak találhatóak. A botot fogva sokkal egyszerűbb mozgatni a cica előtt a tollakat, mint a többi játék esetében, és annak is kisebb lesz az esélye, hogy a felhőtlen játék közben karmolás vagy harapásnyomokkal gazdagodunk.

http://www.fressnapf.hu/anione-botos-cicajatek-leo-tollal/

Ha nincs túl sok időnk a közös játékra, akkor engedjük útjára a finom falatokkal megtöltött snacklabdát, mellyel a macska egyedül is tud játszani, miközben próbálja megfejteni, hogyan is jut hozzá a jutalomfalatkákhoz. A labda lila színe feldobja a szürke napokat.

http://www.fressnapf.hu/anione-snacklabda-cicaknak-lila/

Forrás: fressnapf.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem