Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Viktorka szeretetéhes, összetört vizslapapa

Viktorka szeretetéhes, összetört vizslapapa

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Viktorka – 8 év körüli magyar vizsla kan

 

Viktorka szeretett gazdái tavaly elhunytak, egy kutyás ismerősük befogadta őt, ám sajnos folyamatos szökései és rombolása miatt nem maradhatott. Hétvégén is épp szökésben volt, de sikerült megtalálni… így megérkezett a gondozásunkba.

Láthatóan nagyon megviselte a gazdik halála, majd az, hogy újdonsült gazdájától is mennie kellett… fel-le rohangál, zihálva liheg, kaparja az ajtókat, borogatja a virágokat, nem tud megnyugodni és folyamatosan nyüszög… Tegnap a szúnyoghálót átszakítva és a kerítést átugorva szaladt világgá, befogadója két gyerekével indult a keresésére, szerencsére sértetlenül megtalálták.

Nem tudjuk szegény Viktorka lelkében mi zajlódhat most le, de azon igyekszünk családi panziós befogadójával, hogy mielőbb megnyugodhasson.

 

Viktorka számára ideiglenes és végleges befogadót is keresünk!

 

Viktorka kizárólag benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://futrinkautca.hu/magyar-vizsla/