Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Vilmos

Vilmos

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

http://www.fehervariallatotthon.hu/hu/macska/vilmos

Vilmos gazdája beteg lett és már nem tud gondoskodni róla, így bekerült hozzánk. Még szokatlan neki a környezet, nem szereti a sok cica társaságát, így inkább mindig elvonul egy csendesebb sarokba. Egyébként kedves, nyugodt természetű cica, aki nagyon vágyik a szeretetre és törődésre. Olyan gazdát keresünk neki, aki sokat van otthon és vele lehet Vilmos. Időnként igényli a magányt egy kicsit. A cicákkal jól kijön, de inkább csak kisebb (2-3 cica) közösségbe ajánljuk. Lakásba, vagy kinti-benti cicának szeretnénk örökbe adni. Gyerekek mellé nem javasoljuk, de időseknek is jó társa lenne.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok