Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Vito2 labrador retriever gazdát keres

Vito2 labrador retriever gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:labrador retriever
Szín:sárga
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: kan
kor: 6 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás: Vito 6 éves labrador retriever kan. Két évvel ezelőtt láncról mentettük és látszólag jó gazdit talált magának, aki viszont ígéretét megszedve Vitonak, visszaadta őt, számára 2 évet jelentett az “örökbe”fogadás. Vito szerencsére vagány kutya, így jól alkalmazkodott a megváltozott körülményekhez, ennek ellenére mielőbb keresi az Ő GAZDÁJÁT, aki véglegesen és felelősen döntene mellette. Vito közepesen aktív kutya, akivel rendszeresen foglalkozni kell, de ezért cserébe a gazdi egy nagyszerű társhoz juthat személyében. Vito alapvetően jól nevelt, ismeri a helyes viselkedés normáit, tud ülni, visszajönni, tudja a nevét, jól viselkedik. Eddigi tapasztalataink alapján nincs gondja más kutyákkal, barátságos, érdeklődő velük. Pórázon jól közlekedik. A labda érdekli, közepesen apportos. Korábban lakásban élt, számára a lakáslét nem jelent gondot. Mivel jelenleg csak panzióban tudtuk elhelyezni, ezért épp úgy keres ideiglenes gazdit, mint végleges örökbefogadót.

Státusz: gazdát, ideiglenes befogadót keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: gazdától
Gyerekbarát: igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön:
Játékos: igen
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: bőrférgesség, kissé túlkondicionált

Vito 2. fóruma: https://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=836
Vito 2. képtára

Az örökbefogadás menete itt olvasható: https://retrieverhelp.hu/orokbefogadas-menete-az-rr-nel/

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem