Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Vízi móka kutyamódra

2014. július 28.

Vízi móka kutyamódra

Végre eljött a közös fürdés ideje! Ha a kutyabarát strandot megcéloztuk, már csak arról kell gondoskodnunk, hogy a vízben gazdi és kedvence is jól szórakozzon.

A közös mókának mindig megvan a varázsa. Ha a vízben is szeretnénk játszani és nem csak versenyt úsznánk négylábú barátunkkal, szerezzünk be néhány, szárazföldön is használható tárgyat, amik garantálják, hogy életünk egyik legjobb és legvizesebb élménye legyen a közös fürdőzés. Mielőtt bármilyen vízi játékba kezdenénk, mindenképpen győződjünk meg arról, hogy kedvencünk magabiztosan, jól úszik-e, mert a játék hevében akár baleset is történhet, ha az állat nem stabil úszó.

A labda örök sláger a kutyák körében. Vízi játékhoz válasszunk olyat, ami nem ázik el, vagyis kerüljük a szivacslabdát és vásároljunk inkább gumiból készült könnyű labdát vagy egyéb játékot (http://www.fressnapf.hu/kutyajatek_cumi/), a legjobb választás, ha kifejezetten vízi használatra tervezett, a felszínen fennmaradó tárggyal játszunk. Izgalmas lesz a vízben eldobni, míg az állat utána úszik és visszahozza. A játék végére biztos, hogy kedvencünk jócskán elfárad, ezért egy kiadós szaladás helyett is jó megoldás lehet, főként kánikula idején.

A frizbi (http://www.fressnapf.hu/anione_frisbee_termoplasztikus_gumi_turkiz_s/) az emberek és állatok egyik kedvenc játéka. Miért ne játszanánk vele a vízben? A labdához hasonló módon szórakozhatunk vele, de a kutya röptében akár el is kaphatja a száguldó játékot. A frizbizés akkor is szórakoztató lehet, ha több ember és egy eb játssza, például úgy, hogy az állat középen, a két ember között van és megpróbálja elkapni a tárgyat, miközben az emberek egymás felé hajítják.

Ha az állattal csak úgy, könnyedén fürdőznénk, akár beszerezhetünk egy, kifejezetten kutyáknak készült, lebegő szivacsból készült matracot is. Erre csak segítsük fel négylábú pajtásunkat és már kezdődhet is az igazi, vízi relaxáció. A felfújható játékokkal inkább ne kísértsük a kutyust, mert könnyen kilyukadhatnak, ha az eb a fogaival közelít feléjük. Források: voices.yahoo.com / woodbridgeanimalhospital.com

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem