EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Watson csupamosoly óriásfiúcska

Watson csupamosoly óriásfiúcska

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német dog
Szín:fekete-fehér
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Watson – felnőtt német dog kan

 

Bemutatjuk Watsont…aki hétfőn érkezett Egyesületünk gondozásába. Másik védencünk Sherlock is ettől a tulajdonostól – szándékosan nem írunk gazdit! – jött, mostanra már Watson is felesleges volt, így szóltak, hogy vegyük át. Watson jobb állapotban van, mint annak idején Sherlock. Nem olyan félős, ami nagy előny a gazdisodás szempontjából 🙂 Watson megkapta az első oltását, azonosítóchipjét is. A szívféregteszt eredményére negatív lett. A szív ultrahang vizsgálat eredménye tökéletes, így átesik az ivartalanításon is! Watson mindene a fülvakargatás…olyanok jelentkezését várjuk, akik nem fukarkodnak ezzel sem

 

Képek Watsonról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/watson/

 

Watson oltva, ivartalanítva, szívféregre szűrten fogadható örökbe. Érdeklődni a nemetdogsos@gmail.com email címen lehet.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem