Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Wellvet

Wellvet

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Közép-Ázsiai Juhászkutya keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Wellvet 2009. novemberi születésű, ivartalanított közép-ázsiai juhászkutya keverék szuka. Az ózdi gyepmesteri telepről, altatás elől mentettük. Az eredeti gazdája sajnos levágatta a farkát és a füleit, a zordnak tűnő külső azonban egy végtelenül barátságos, kedves kutyát takar, ezzel meghazudtolja a fajtajegyeit is. Nyugodt természete miatt bátran ajánljuk minden korosztálynak, gyerekek és idősebbek mellé is jó választás, kezdő kutyatartók is örökbe fogadhatják. A fajtársaival jó a kapcsolata, a kanokat és a szukákat egyaránt tolerálja. A cicákhoz fűződő viszonya nem ismert. Kezdetben egy kannal és egy szukával volt nálunk közös kennelben, a másik szuka azonban bántotta, össze kellett kapcsozni Wellvet lábát. A vihartól retteg, nem régen az égi háború elől még a menhelyről is meglépett, szerencsére előkerült, azóta egy fedett kennelben van egyedül elhelyezve. Igényli a foglalkozást, a nagy sétákat, lételeme a mozgás. Ha nem adódik lehetősége mozogni, depresszióssá válik, ezért rendszeresen sétáltatni kell a menhelyen is. Sürgősen szüksége lenne egy megbízható, szerető gazdára. Pórázon fegyelmezetten közlekedik. Ivartalanítva, oltva, chipelve és féregtelenítve.

További képek Wellvetről, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem