Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Westie (8 éves, szuka) kutyámnak a bőre nagyon gyulladt, sárgás pörkök vannak rajta, folyamatosan vakarózik, a jobb lába alatt a bőre elfeketedett. Jártunk már több orvosnál is, de nem segített sem az antibiotikum, sem a szteroid, sem a bolhaírtó tabletta. Számtalan sampont is kipróbáltunk, azok sem. Most már végképp nem tudom hová fordulhatnánk segítségért, sajnos egyre rosszabb az állapota. A választ előre is köszönöm!

2016.11.07

Állatorvos

Kedves Gazdi! Lehetséges, hogy ételallergia áll a háttérben és hypoallergén eledelt kellene kipróbálni. Azonban állhat a háttérben cukorbetegség vagy pajzsmirigymegbetegedés is. Javaslom az állatorvosi egyetemen keressék fel a bôrgyógyászati szakrendelést, vagy kifejezetten bôrgyógyászati szakrendelésre vigyék el a kutyust lakóhelyük közelében. Az eddigi kezelésekrôl és vizsgálatokról az eredményeket is vigyék magukkal.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem