Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Willie

Willie

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Shi-tzu keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Willie 2010. augusztusi születésű, shi-tzu keverék kan. A sors terelte a látókörünkbe. Az állatorvosnál találkoztunk vele, a német gazdája egy ismerősével vitette el elaltatni a kiskutyát. Súlyos szemfertőzése volt. Miután kiderült számunkra, mire ítélték a kiskutyát, konzultáltunk az állatorvossal és felvettük a kapcsolatot német gazdájával, aki végül lemondott Willie-ről. A bal szeme annyira súlyos állapotban volt, hogy műteni kellett, sajnos azonban nem lehetett megmenteni, el kellett távolítani a szemgolyót. A műtét után már a menhelyre hoztuk be. A megmaradt szeme sem egészséges, hályog van rajta, egy szemklinikán azonban meg tudják műteni, a hályog lefejtését követően visszanyeri a szeme világát. Willie nagyon elhanyagolva került hozzánk, nem csak a szembetegségét hagyta kezeletlenül volt gazdája, de a bundája is kritikán aluli állapotban volt, teljese összeállt a kutyán a szőrzet. A Manka Szalon kozmetika sietett a segítségünkre, Willie teljes szervizen esett át, így már megszépülve, ápoltan várhatja leendő gazdiját. Egyébként a fizikai állapota jó, kiváló az étvágya, imád sétálni, a menhely orvosi szobáját kapta rezidenciának. Szobatiszta. Kedves, figyelmes, jó természetű eb, igényli az ember társaságát. Minden korosztály számára remek választás, gyerekek mellé éppúgy jó szívvel ajánljuk, mint idősebbek mellé. A fajtársaival is korrekt a viszonya, kanokkal és szukákkal egyaránt kijön. A cicákat kergeti. Pórázon jó kedvvel, fegyelmezetten sétál.

További képek Willie-ről, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem