Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Woody bújós tündéróriás

Woody bújós tündéróriás

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német dog
Szín:fekete-fehér
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Woody – 3 éves fekete német dog kan

 

Kedves, kissé félős dog fiú. Más kutyákkal, cicákkal nem tudjuk milyen a viszonya, tesztelni fogjuk. Autóban szépen utazik. Egyszerűen hihetetlenül kedves, aranyos, bújós kutya…első alkalommal belopja magát az ember szívébe! A szinte csontsovány testével dől az embernek a simogatásért. A testén is több sebhely van, de a fején, arcán rengeteg – a fotókon is jól látszik! Illetve a pofija bal oldalán egy kb. 10 cm átmérőjű kemény duzzanat. Az étvágya, kedve remek! Neki is prémium tápot adunk, sokszor kisebb adagokban, nehogy megterhelő legyen a gyomrának. Bőr- és szőrtápláló vitaminokat, lazacolajat is kap kiegészítésként.  Egyedüli kutyának ajánljuk őt, mert más kutyákkal nem jön ki. Emberekkel nagyon kedves, bújós, emberi társaságra nagyon vágyódik.

 

Képek Woodyról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/woody/

 

Oltási programját megkezdtük. Szív-, és bőrféreg teszt vár még rá. Woody is mint minden védencünk oltva, ivartalanítva fogadható örökbe kinti-benti tartással. Érdeklődni róla a nemetdogsos@gmail.com címen lehet.