EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Woody védőhuzat téli, thermo

Woody védőhuzat téli, thermo

19 990 Ft
LoadingBevásárlólistára

Az AniOne védőhuzat védelmet nyújt az olyan időjárási viszontagságok ellen, mint a szél, a hó és a napsütés, hogy egy kellemes barlang érzést biztosítson. A speciális szigetelésnek köszönhetően tökéletes hőszabályozást nyújt télen és nyáron is. Télen a szigetelésnek köszönhetően véd a hidegtől, nyáron pedig véd a meleg napsugaraktól. Különleges szellőztető elemekkel ellátott. A tető és a pajta ajtó a zipzározásnak köszönhetően könnyen nyitható. Külön mélyedés teszi lehetővé az itató egyszerű felhelyezését. Átlátszó műanyag ablakok segítik a be- és kilátást. Használható a Woody 120, 220, 240, valamint a Woody Castle and Garden házhoz.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem