Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Zizeg hihetetlen eszes, munka vonalú fiú

Zizeg hihetetlen eszes, munka vonalú fiú

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Belga juhász
Szín:barna rajzos
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Zizeg – 1-2 éves belga juhász keverék kan

 

Zizeg a kisvárdai menhelyről került hozzánk. Aktív, nagy mozgásigényű, de jó idegrendszerű kutya, aki szoktatás után más kutyákkal is jól kijön. Nem való akárkinek, mert tényleg le kell mozgatni, de aki kutyás sportokhoz vagy egy aktívabb élethez keres társat, annak tökéletes választás.

Zizeg egy fiatal-felnőtt belga juhász keverék kan, aki jelenleg a kennelsor lakója, de szeretne továbblépni. Aktív, jó agyú, kezelhető kutya, aki egy sportos, a kutyával sokat foglalkozó családot keres. Az élete nem indult túl jól, de hisszük, hogy valaki éppen rá vár valahol.

Zizeg egyébként nagy mázlista, mert van egy lány, Niki, aki rendszeresen jár hozzá, foglalkozik vele. Rengeteg dolgot megtanított már neki, csak a gazdája nem lehet. Ő is írt egy kicsit Zizegről, mint aki a legjobban ismeri:

“Z. egy álomkutya, de ejtsek szót arról is, hogy mennyire durván nagy a mozgásigénye, hogy 3 óra séta is kevés ha nincs benne legalább fél óra agyfárasztó klikkerezés, hogy ha szagot fog ás, táskát/cipőt/telefont lop, kerítést mászik, hogy olyan durván zsákmányozik, hogy egereket öl a mezőn, macskák közelében teljesen elszáll az agya és néha kistestű kutyáknál is látszik, hogy gondolkodik, vajon ez milyen szerzet? Tudnak a bőrférgességéről? Mert pl figyelni kell rá, hogy melegben terhelésre néha vizesedik a bokája,és olyankor séta helyett klikkerrel kell megoldani a fárasztást.”

A korrektség jegyében álljon itt “pár” gondolat arról is, hogy az én számomra Zizi miért álomkutya . Mindezekkel együtt továbbra is fenntartom amit a kevésbé jó (rossz) tulajdonságaival kapcsolatban írtam, nem egyszerű eset, és nem való bárkinek, de ha megtalálja az “emberét”, Ő egy főnyeremény. <3

 

– nagyon gyorsan tanul, keresi a szemkontaktust, “virsliért bármit” jeligére működik, ha meglátja a klikkert már pörög, mert tudja, hogy gyakorlás jön. imádja.

– rengeteg szeretetet ad: bújik, puszit oszt, ha leülök a földre úgy fekszik mellém, hogy minél nagyobb testfelületével érjen hozzám

– ha rágócsontot kap bemászik az ölembe és ott eszi meg. ez valami hála féle lehet nála… :)

– extra jártasságokat is gyorsan elsajátít, pl. észrevette, hogy ha kánikulában kijön a vízből, odaszalad hozzám és ott rázza le magát én nevetek és hálálkodok a zuhanyért. mióta erre rájött sosem hagyja ki ezt a ziccert. az új gazdi talán ennek nem fog annyira örülni, előre is elnézést, de nekem nagyon jól tud esni ebben a melegben :)

– idegen kutyákat séta közben ignorálja, nem keresi a balhét

– döglött halakat hoz ajándékba a patakból :) tény, hogy ez nem feltétlen pozitívum, Ő minden estre nagyon büszkén dobja le a lábam elé az új szerzeményét, én pedig igyekszem értékelni a szándékot 😀

– kocsiban profin utazik, nyugiban fekszik, csak hosszabb piros lámpánál kel fel és néz számon kérően, hogy miért nem megyünk. középre szeret ülni, tehát nem nyálazza össze az ablakot, szőrhullás még ebben a melegben is 10/4. -vállalható.

– szeret az F betűs állatfelszereléses boltban nézelődni, mindent végigszaglászik, – még az akvárium kiegészítőek is… – de nem eszik bele a jutifalatos bödönbe, nem lop játékot, jelzi ha valami különösen tetszik Neki, az a szabály, hogy egyvalamit választhat, azt visszük, ezt be is tartja

– a jutifalatot szépen veszi el, nem csonkolja tőből az ember karját

– született örző-védő tehetség, de bármilyen kutyás sportra tökéletes lenne, ha nem is profi szinten művelné vele az új gazdi, vétek lenne nem kihasználni az agyát és azt a mérhetetlen megfelelési vágyat ami benne van

– ipari mennyiségű füvet lelegel és tehetségesen ás, nagy segítség a kerti munkákban 😀

– bio rovar- és rágcsálóirtóként egyaránt jól funkcionál

Eszes, gyors felfogású, jó idegrendszerű kutya, a belga juhászokhoz illő aktivitással. Nem otthon ülő ember kutyája, aktívabb jelentkezőkre várunk.

 

Képek Zizegről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/zizeg/

 

A Futrinka Egyesület minden védencét oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten adja örökbe! Ideiglenes befogadót is keres!

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem