Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Zomé hízelgős, öntörvényű csöppség

Zomé hízelgős, öntörvényű csöppség

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Pincsi Keverék
Szín:trikolór
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Zomé – 3-4 év körüli keverék szuka

 

Zomé egy vidéki családban adott életet öt kölykének egy belső, tudatos szaporítás eredményeként, de aztán a családnak mennie kellett. Nem adja könnyen a barátságát, de akit elfogad, azzal tündér. Nem lesz egyszerű örökbeadni, mert kicsit öntörvényű kutya. Lakáshoz, pórázhoz szokott, és a gazdájához ragaszkodni fog, de ehhez idő kell. Kis-közepes termetű, selymes szőrű, igazi lakáskutya.

Zomé egy csöpp méretű, de felnőtt szuka kutya, más kutyákkal kompatibilis. Idegenekkel elsőre kicsit bizalmatlan, de nem kezelhetetlen mértékben. Jelzi, ha idegen érkezik, nem rombol a lakásban, és pórázon szépen sétál.

 

Képek Zoméról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/gazditkeres/zome/

 

A Futrinka Egyesület minden védencét oltva, ivartalanítva, chippel ellátva, parazita mentesítve és szívféregre szűrten adja örökbe! Benti tartással. Ideiglenes befogadót is keres!

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem