Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

11 hónaposan nemrég örökbe fogadott kutyusunk rosszul tűri az időnkénti egyedüllétet. Ha nem engedjük be időnként nyüszít kaparja az ajtót. Szinten befogadott yorki kutyusunkra morog mintha féltékeny lenne. A közöttünk levő kötődés most kezd kialakulni így próbáljuk szóval fegyelmezni egyenlőre több kevesebb sikerrel. Amúgy nagyon okos tanulékony kutya . Idegenektől fél ez valószínűleg abból adódik, hogy egyenlőre mi vagyunk az új környezetben a biztos pont az életében . Cicáink al szinte azonnal megbaratkozott. Szeretnénk megkönnyíteni részére a beilleszkedést , hogy érezze mi lettünk a családja és a két kutya között egy normális kapcsolatot kialakítani . Segítségüket szeretném kérni , hogy Önök szerint az Adaptil nyakörv segítene – e ebben. Annak idején a két cicát hónapokig tartó kísérletezés után a Feliwey segítségével tudtuk össze szoktatni . Köszönettel : Dorozsmai Krisztina Kaposvárról

2018.10.26

Állatorvos

Szerintem mindenképpen segítene, de nagyon fontos, hogy minden lehetséges módszerrel erősítsék a kötődést (kézből etetés, gyakori, jutalomfalattal történő gyakori behívás, egyszerű feladatok tanítása).

Vissza a kérdésekhez