Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

1,5 éves brit cicám van, nagyon válságotós, de mar egy hónapja száraz eledelen kívül mást nem eszik, ha sokat eszik visszajön vagy öklendezik. Szőr labda lehet az oka? Vagy inkább állat orvossal nézéssem meg? A masik gondolom pedig hogy decemberben volt kezelve a brodline spottal, es két napja bolhák vannak benne, csak benti cica panelban el, ezt hogyan kezeljem? Válaszát előre is köszönöm.

2016.04.01

Állatorvos

Az első kérdésére a válasz:

Áruházainkban sok fajta gyomorkímélő táp létezik, illetve olyanok is vannak amelyek a szőrlabdát feloldják (antihaiball tápok). Fáradjon be egy üzletünkbe és kérje az eladók tanácsát, biztosan megtalálják a megfelelő kímélő tápot a cicának. Amennyiben nem változnak a panaszok rövid időn belül mindenképpen kivizsgálásra lesz szükség állatorvosánál.

Második  kérdés: Bolhásság

A Broadline spot on 4 hétig védi az állatot a bolháktól, utána már nem. Egy lakásban tartott állat is sajnos bebolhásodhat -repedéseken keresztül stb bemászhatnak a bolhák- csak kisebb eséllyel. Mindenképpen rakjon az állatra egy bolhairtót, és aznap és utána is 3 nappal nagyon alaposan takarítsa ki az egész lakást különösen azokat a helyeket ahol a macska tartózkodni szeret, mert a bolhalárvák és peték leesnek az állatról és amint elmúlik a bolhaírtó hatása visszafertőzik az állatot.

Vissza a kérdésekhez